Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat toch weer verrassen op de transfermarkt’

Ajax gaat de transfermarkt op voor een nieuwe middenvelder. Met dit nieuws pakt de Telegraaf vandaag uit. De krant onthult op zaterdagochtend: “De deur van de Johan Cruijff ArenA is op een kier gezet voor de komst van een extra middenvelder.

Erik ten Hag gaf op eerdere persconferenties aan tevreden te zijn over zijn selectie en ondanks het vertrek van Donny van de Beek geen nieuwe middenvelder nodig te hebben. De kans dat er voor 6 oktober tóch een aanwinst komt, is toegenomen.”

Gisteren zei de trainer van Ajax: “Zolang de transferwindow open is, kijken wij naar kansen om ons te versterken.” Het gaat om een zogenaamd ‘buitenkansje’. Overigens is Ten Hag wél blij met het functioneren van Ryan Gravenberch en Edson Álvarez: “Edson en Ryan hebben in de voorbereiding uitstekend gespeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.