Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vet salaris en dikke bonussen voor nieuwe PSV-aanwinst Zahavi’

Eran Zahavi is inmiddels geland in Eindhoven om zijn transfer naar PSV rond te maken. Het Eindhovens Dagblad schrijft over Zahavi (33):

“Eerder werd via Israëlische media al duidelijk dat de 33-jarige Zahavi voor twee jaar tekent en in het land wordt ook gemeld dat hij bij PSV ruim twee miljoen euro per jaar kan verdienen. Duidelijk is dat in het salaris van de spits bij PSV de nodige bonussen zitten, omdat de Eindhovense club niet het eigen salarishuis volledig overhoop wil en kan gooien. Het is niet ongebruikelijk dat tekengelden en prestatiebonussen worden uitbetaald, naast een stevig basissalaris.”

Zahavi komt over van Guangzhou R&F uit China. Eerder speelde hij ook al bij onder meer Maccabi Tel Aviv en Palermo (Italië). Bij PSV moet de international Sam Lammers, die op weg is naar Atalanta Bergamo, gaan opvolgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.