Voetbal4u.com

Eredivisie Robin van Persie voegt echt kwaliteit toe aan dit Feyenoord

Robin van Persie is sinds enkele tijd spitsentrainer van Feyenoord. En volgen Bryan Linssen heeft de club daarmee goede zaken gedaan.

“Wat Robin toevoegt aan de trainingen is echt kwaliteit”, aldus Linssen. “Ik zeg eerlijk dat de trainingen die Robin geeft, de vormen die hij hanteert en de wijze waarop hij het allemaal uitlegt, ongelooflijk goed zijn. Daar heeft iedereen bij ons wat aan.”

De Limburger hoopt met de hulp van Van Persie in de dubbele cijfers te komen qua doelpunten. “Van wie kan je het dan beter leren dan van iemand die een meester was in het vinden van ruimte en het scoren? Zijn hele carrière was Robin fantastisch in en rond de zestien”, zo geeft hij aan.

Als het aan Linssen ligt wordt Van Persie vast bij het eerste elftal betrokken. “Het liefst voor de komende drie jaar waarvoor ik hier heb getekend. Serieus, ik hoop dat hij op den duur vast in de staf komt”, zegt hij daarover. “Achter alles wat we met hem op het veld doen, zit een gedachte. Het zijn zeer professionele trainingen. We staan die ene dag per week met hem niet zomaar op de goal te rammen, wat spelers graag doen. Hij weet goed hoe hij alles, wat hij heeft gezien of wil verbeteren, moet uitleggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.