Voetbal4u.com

Engeland ‘Wijnaldum-deal naar Barcelona werd geblokkeerd door de Spaanse bond’

Georginio Wijnaldum was deze erg dichtbij een transfer naar FC Barcelona maar de Spaanse bond heeft hier een stokje voor gestoken. Dit weet het Engelse medium The Mirror te melden.

Het verhaal is bijna een kopie van dat van Memphis Depay, die volgens De Telegraaf voor ongeveer 30 miljoen euro van Olympique Lyon naar Catalonië zou transfereren. Ook wat betreft Wijnaldum zou er een akkoord op tafel hebben gelegen, maar opeens moest Barça wel afhaken.

De Primera División-grootmacht heeft staatssteun gekregen tijdens de coronabreak, maar moest wel beloven om in de zomerse transferperiode niet méér uit te geven dat er binnenkwam. Dat betekent dus dat Barcelona flink zal moeten verkopen om oefenmeester Ronald Koeman zijn gewenste aankopen te geven.

Memphis hoopt volgens de laatste geruchten nog altijd op een transfer naar het Camp Nou-stadion, maar Wijnaldum zou naar een contractverlenging op Anfield Road neigen. De middenvelder wil niet langer in onzekerheid zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.