Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Inter Miami wil zich versterken met Steven Berghuis’

Het is nog maar de vraag of Steven Berghuis na 5 oktober voor Feyenoord speelt. Het Amerikaanse Inter Miami is namelijk in hem geinteresseerd. zo schrijft clubwatcher Mikos Gouka.

Berghuis vertelde na afloop pas serieus over die stap na te willen denken als de Amerikanen zich officieel in de Kuip melden, maar wekte niet de indruk bij voorbaat zijn neus op te halen voor een avontuur in de VS.”

Er is echter hoop: “Aan de andere kant lijkt Inter Miami, als het zich al bij de ziek thuiszittende Frank Arnesen meldt, pas zaken te willen doen voor januari 2021.” Op dit moment lijkt Berghuis dus ‘gewoon’ bij Feyenoord te blijven, in ieder geval tot begin 2021.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.