Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolai Jorgensen spoorloos verdwenen’

Gisteren in de warming-up raakte Feyenorder Nicolai Jorgensen geblesseerd. Hij ging naar de kleedkamer om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Advocaat wist na de zege op ADO (4-2) niet precies wat er met de Deense spits aan de hand is.

“Goede vraag. Ik heb hem niet meer gezien na afloop. Hij had iets aan een spier en was ineens verdwenen”, aldus de trainer in De Telegraaf.

In de aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen was Jörgensen nog optimistisch. Hij voelde zich naar eigen zeggen fitter dan ooit. In de eerste twee competitiewedstrijden wilde het echter nog niet vlotten: Jörgensen kreeg nauwelijks kansen en de meeste ballen sprongen van zijn voet. In het seizoen 2016/2017 greep hij nog de topscorerstitel tijdens het kampioensjaar van Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.