Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Sergino Dest wordt vandaag al gepresenteerd bij FC Barcelona’

Sergino Dest zal vandaag worden gepresenteerd bij FC Barcelona. Ze betalen 20 miljoen euro voor hem en vijf miljoen aan eventuele bonussen. Dat meldt Mundo Deportivo.

Zondag werd bekend dat Ajax en Barça eruit waren over de transfersom van Dest: de Spaanse club betaalt in 2020 een ‘symbolisch bedrag’ en maakt de rest van het geld op een later tijdstip over naar Amsterdam.

Dest heeft na de wedstrijd tegen Vitesse (2-1) al afscheid genomen van zijn teamgenoten en meldt zich vandaag in Barcelona om de laatste details rond te maken. De rechtsback wordt dan ook medisch gekeurd en kan daarna meteen het veld op van Camp Nou voor zijn presentatie.

Dest wordt na Francisco Trincão, Pedri González en Miralem Pjanic de vierde aankoop van Barcelona deze transferperiode. Trainer Ronald Koeman blijft ook hopen op de komst van Memphis Depay, maar Barcelona moet naar verluidt eerst Martin Braithwaite verkopen om ruimte te maken voor de Olympique Lyon-spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.