Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Johan Derksen opnieuw in de clinch met werkgever Talpa’

Johan Derksen heeft opnieuw uitgehaald naar de leiding van televisiezender Talpa. In Veronica Inside haalde hij namelijk uit naar de programmering van de wedstrijden uit de voorronde van de Champions League.

Dinsdagavond moet Derksen op SBS 9 de Champions League-wedstrijd tussen Dinamo Kiev en AA Gent analyseren. De lage kijkcijfers voor zulke duels zorgen voor ‘degradatie’. “Ik beleef dan het dieptepunt uit mijn tv-carrière, want ik ben afgezakt naar SBS 9”, sombert de voetbalanalist.

Derksen noemt deze klus een verplicht tussendoortje. “Andere mensen begrijpen niet dat we hier grappen over maken, maar als Talpa een pakket van Champions League koopt, dan ben je verplicht om die kutwedstrijden ook uit te zenden.”

De lage kijkcijfers verbazen hem niet, maar de degradatie van SBS 6 naar SBS 9 stoort hem wel. “Maar als je hier wat zegt, dan zeggen ze: ‘Je hebt geen verstand van tv.’ Je moet hier bij Talpa verstand van tv hebben”, aldus Derksen, die op last van John de Mol al noodgedwongen bij Talpa actief bleef.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.