Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen op de vingers getikt door Talpa

Johan Derksen is geen makkelijke werknemer voor zender Talpa. Als de analist het ergens niet mee eens spreekt hij zich altijd op een harde manier uit. En de voormalige hoofdredacteur van Voetbal International vindt nu dat John de Mol rare sprongen maakt.

Gisteren was hij te zien bij SBS9 rond de Champions League en daar heeft Derksen wel een mening over: “Kijk, Talpa heeft natuurlijk de rechten gekocht van de Champions League, maar dan is de verplichting dat je totaal oninteressante wedstrijden ook uit moet zenden…”

Hij gaat verder: “Verleden week hebben we die gedaan op SBS6, en dan zijn ze heel teleurgesteld dat er niet zoveel mensen kijken, maar als je naar dit soort wedstrijden kijkt moet je echt professionele hulp zoeken. Er zijn wel interessantere dingen te doen.”

Derksen sluit af: “Dan word je weggezet op SBS9 en de volgende stap is ontslag op staande voet, denk ik.” Hélène Hendriks: “Je hebt al een mailtje gehad hè, dus je weet wat je te wachten staat…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.