Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Zlatan haalt uit naar Derksen: ‘F*ck you, the moustache can work for me’

Zlatan Ibrahimovic speelt al tientallen jaren  de sterren van de hemel bij o.a Ajax, Juventus, AC Milan, Inter, Paris SG, en LA Galaxy maar toch is de wereldster analist Johan Derksen niet vergeten. In de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International rakelt schrijver Michel van Egmond een treffende anekdote op.

“Ik heb een keer Zlatan bezocht in Parijs, met Thijs Slegers en Andy van der Meijde”, memoreert Van Egmond. “Een geweldige gozer, die Zlatan. Ik heb zelden zo’n voorkomende superster gezien als hij. Die was zo ongelooflijk aardig tegen iedereen. Misschien trof ik hem op een goede dag, want ik kan me ook voorstellen dat hij je lachend een klap voor je bek geeft.”

Van Egmond en Slegers spraken met Ibrahimovic over zijn bestseller ‘Ik, Zlatan’. “Het gaat als een speer in Zweden“, citeert Van Egmond hem. “Ik heb ervoor gezorgd dat het boek in Zweden in elke benzinepomp ligt en ik ga er ook voor zorgen dat het op school verplicht gelezen wordt. Op een gegeven moment zei ik of Thijs: nou, als je nou een deel twee maakt en je wilt er echt succes mee hebben, dan kunnen wij het ook uitgeven bij Voetbal International. Als grap.”

Ibrahimovic reageerde vervolgens op typische wijze. Van Egmond: “Fuck you en your fucking magazine. If I want I will buy your fucking magazine en than the moustache (Johan Derksen, red.) can work for me. Top man, die Zlatan. Dat is nou een personality.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.