Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oliedomme Ajax-uitspraken van Sean Klaiber’

Sean Klaiber tekende vandaag een contract dat hem voor vier seizoenen aan Ajax verbind. Opmerkelijk want hij liet zich in het verleden nogal keihard uit over de Amsterdamse club. Als Utrechter zou je het namelijk niet kunnen maken om voor Ajax te tekenen en daarom zou hij liever bij Feyenoord of PSV belanden.

“Oliedom”, noemt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf die uitspraken. “Het is echt een goedkope actie om bonuspunten te scoren bij de Utrecht-supporters. Zij haten Ajax, 020. Dan zijn dit goedkope uitspraken, en je weet: als het dan toch zover komt, word je er mee om je oren geslagen.”

“Want Ajax belde en als het had gemoeten was Klaiber nog de A2 overgerend naar Amsterdam. Als zo’n kans zich voordoet wil je voor Ajax, onder de trainer die hij al kent. Dat hij nu dus wel wil snap ik, maar dat hij zo’n uitspraak doet is dom”, aldus Verweij tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.