Voetbal4u.com

Spanje Sergino Dest gaat bij Barcelona spelen met nummer 2

Sergino Dest zal vandaag worden gepresenteerd bij zijn nieuwe club FC Barcelona. En hij zal gaan spelen met een opmerkelijk nummer. Hij gaat namelijk spelen met het nummer 2, wat het nodige vertrouwen uitstraalt.

Tot voor kort speelde Nélson Semedo met 2 achterop zijn shirt. Hij maakte onlangs voor minimaal dertig miljoen euro de overstap naar Wolverhampton Wanderers. Door bonussen kan de transfersom nog met eens tien miljoen euro oplopen. Dest wordt door Barça aangetrokken als vervanger van Semedo.

Dest vloog dinsdag naar Barcelona en werd een dag later medisch gekeurd. De keuring bestond uit twee delen: het eerste deel in Camp Nou en het tweede deel in Barcelona Center. Daarna stond een afspraak met Ronald Koeman op de planning, maar die ging niet door omdat de Nederlandse trainer met de selectie in een zogeheten coronabubbel zit. Donderdag traint Dest voor het eerst (individueel) bij zijn nieuwe club, vrijdag wordt hij gepresenteerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.