Voetbal4u.com

Spanje Sergino Dest: ‘Voor Messi loop ik mijn longen er uit’

Sergino Dest is officieel speler van FC Barcelona. De vleugelback kan niet wachten om met Lionel Messi op het veld te staan.

“Ik vind hem de beste speler aller tijden, dus het lijkt me prachtig met hem samen te spelen”, reageert hij tegenover De Telegraaf. “Voor hem ren ik de longen uit mijn lijf hoor, haha!”

Dat Dest nu speler van Barça is, had hij zelf ook niet zien aankomen. “Tot twee weken geleden ging ik er eigenlijk vanuit dat ik voor FC Bayern München zou gaan spelen”, legt Dest uit. “Door de situatie in het voetbal vanwege de coronacrisis duurde het echter lang voordat Bayern kon doorpakken. Opeens meldde Barcelona zich bij Ajax..”

En dat veranderde de situatie voor Dest. “Het zijn allebei mooie clubs, daar wil je allebei graag voor spelen. Barcelona was er financieel uitgekomen met Ajax, terwijl dat Bayern nog niet was gelukt. Uiteraard ging ik toen steeds meer nadenken over een overgang naar Barcelona.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.