Voetbal4u.com

Eredivisie Oranje-international tekent contract bij FC Emmen

FC Emmen heeft zich versterkt met een international. Ricardo van Rhijn heeft namelijk een contract ondertekend voor een seizoen. Van Rhijn was clubloos na zijn transfervrije vertrek bij sc Heerenveen deze zomer.

Eerder speelde hij voor Ajax, Club Brugge en AZ. De teller staat op 161 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij vijf keer wist te scoren. Ook heeft de 29-jarige verdediger acht interlands achter zijn naam staan.

“Met Ricardo halen we een zeer ervaren speler binnen die bovendien zelfs Champions League-ervaring heeft en meerdere prijzen heeft gewonnen”, reageert voorzitter Ronald Lubbers. “Wij zijn ervan overtuigd dat zijn kwaliteiten achterin, zowel op de vleugel als centraal, een enorme toegevoegde waarde zullen zijn voor de ploeg.”

Van Rhijn is na doelman Felix Wiedwald de tweede versterking van FC Emmen, één dag voor het verstrijken van de transferdeadline in Nederland. Wiedwald kwam over van Eintracht Frankfurt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.