Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord en Bayern in gesprek over Joshua Zirkzee’

Feyenoord en Bayern Munchen hebben contact gehad over een eventuele huurtransfer van Joshua Zirkzee. Van een akkoord is overigens nog lang geen sprake.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. Feyenoord-trainer Dick Advocaat hoopt Zirkzee nog aan zijn selectie toe te kunnen voegen, maar de vraag is of dat gaat lukken. Zelf kon Zirkzee er inhoudelijk niets over zeggen.

Supporters van Feyenoord schreeuwen op social media om de komst van Zirkzee. Volgens Feyenoord Transfermarkt is het contact tussen de clubs gelegd, maar zijn er geen ontwikkelingen. Dat wil echter niet zeggen dat een transfer niet meer tot de mogelijkheden behoort. Feyenoord en Bayern hebben nog tot dinsdagavond 23.59 uur om elkaar te vinden.

Zondag werd in Duitse media duidelijk dat Bayern openstaat voor een verhuur van Zirkzee. De club legde maandag Eric Maxim Choupo-Moting tot het einde van het seizoen vast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.