Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Memphis Depay vertrekt alsnog gratis naar FC Barcelona’

Memphis Depay leek lange tijd opweg te zijn naar FC Barcelona maar de Spaanse bond stak een stokje voor deze transfer. Omdat de Catalaanse grootmacht niet genoeg geld wist binnen te halen met uitgaande transfers werd de deal afgebroken.

Dat had vooral te maken met het feit dat FC Barcelona Ousmane Dembélé niet van de loonlijst kon krijgen. Manchester United was geïnteresseerd, maar tot een deal kwamen beide partijen niet.

Maar volgens Mundo Deportivo hoeft Memphis, die nog tot 1 juli 2021 onder contract staat bij Olympique Lyon, niet lang te treuren. De Oranje-international heeft afspraken gemaakt met de Spaanse topclub en kan in januari kosteloos vertrekken naar Camp Nou. Hetzelfde geldt voor Eric García van Manchester City.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.