Voetbal4u.com

Italië ‘Mitchell Dijks twee maanden out na voetoperatie’

Bologna kan de komende twee maanden niet beschikken over Mitchell Dijks. Hij is namelijk twee maanden niet inzetbaar na een operatie aan de voet.

Corriere dello Sport meldde eerder op de dag dat Bologna het zelfs vier maanden zou moeten stellen zonder Dijks, maar in een statement maakt de Italiaanse club dat die berichtgeving niet klopt. De Nederlander speelde dit seizoen nog maar één wedstrijd. In het openingsduel met AC Milan (2-0) pakte hij in de slotfase een rode kaart.

Voor Bologna is de blessure van Dijks slecht nieuws, al haalden de Italianen deze zomer met Aaron Hickey wel een speler die op de positie van de oud-Ajacied uit de voeten kan. De Schots begon de laatste twee wedstrijden in de basis bij Bologna.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.