Voetbal4u.com

Eredivisie De Telegraaf onthult nieuwe opstelling Frank de Boer

Vanavond speelt Oranje een oefeninterland tegen Bosnie. Tegen Mexico kwam Frank de Boer op de proppen met de tweede garnituur maar voor vanavond zal dat anders zijn.

De Telegraaf schrijft over de opstelling: “Luuk de Jong is zondag de beoogde vervanger van de geschorste Memphis Depay in de punt van Oranje tegen Bosnië en Herzegovina voor de Nations League. Met de spits van Sevilla beschikt Nederland over een spits in topvorm en die de doorslag gaf bij de Europa League-winst van de Spanjaarden en vorige week nog scoorde tegen FC Barcelona. Op de flanken wordt De Jong waarschijnlijk ondersteund door Quincy Promes en Steven Berghuis.”

Daar voegt de krant nog aan toe: “De lastigste keuze voor De Boer is of hij kiest voor Jasper Cillessen (Valencia) of Tim Krul (Norwich City) onder de lat.” De keuze lijkt overigens gevallen te zijn op de eerstgenoemde keeper, want op zijn persconferentie van gisteren zei de bondscoach: “Jasper traint heel goed en heeft de afgelopen dagen een goede indruk achtergelaten. Ik twijfel niet meer nee, het zou slecht zijn als ik nu nog moet twijfelen.”

Verwachte opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Wijnaldum, De Roon, Frenkie de Jong; Berghuis, Luuk de Jong, Promes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.