Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil zich gaan versterken met de Braziliaan Heitor’

Ajax heeft de 19-jarige Braziliaan Heitor in het vizier. Met dit nieuws pakt het medium FootballTalentsTube.com uit. Op dit moment lijkt Ajax nog geen concrete stappen te ondernemen.

De aanvallend ingestelde Braziliaan is namelijk rechtsback van beroep en voor die positie is net Sean Klaiber voor een miljoenenbedrag aangetrokken. Met Noussair Mazraoui moet hij de concurrentiestrijd uitvechten, maar mogelijk ziet hij na dit seizoen een mooie stap zitten. Zijn naam valt regelmatig bij andere clubs.

Richting de toekomst zou Ajax echter al serieus naar de jonge Heitor kijken. Het Parool noemde zijn naam in eerder stadium al aan. “In tegenstelling tot kersverse Ajax-aankoop Antony maakt Heitor niet al sinds piepjonge leeftijd steevast deel uit van nationale jeugdteams in Brazilië, waardoor hij – ondanks zijn doorbraak in 2019 – nog niet vol op de radar van alle internationale topteams staat. Daardoor is hij iets betaalbaarder dan generatiegenoot Antony”, zo schreef het medium destijds.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.