Voetbal4u.com

Eredivisie Cristiano Ronaldo is besmet met het coronavirus

De Portugese superster Cristiano Ronaldo is besmet geraakt met het coronavirus. Hij zal dan morgen ook ontbreken tijdens de interland tussen Portugal en Zweden. Dit meldt de Portugese bond.

Ronaldo is asymptomatisch en verkeert in quarantaine, zo schrijft de Portugese bond. Ook de andere spelers werden getest. Daaruit bleek dat verder niemand besmet is geraakt. Op Ronaldo na stond dan ook de voltallige selectie van bondscoach Fernando Santos dinsdag op het trainingsveld.

De 35-jarige aanvaller van Juventus kwam zondag nog negentig minuten in actie tijdens het treffen met Frankrijk in de Nations League (0-0). Ook in de vriendschappelijke interland tegen Spanje kwam hij vorige week woensdag ruim zeventig minuten in actie.

Na de interlandperiode staat aanstaande zaterdag voor Juventus de uitwedstrijd tegen Crotone op het programma. Volgende week dinsdag speelt de Italiaanse kampioen voor de Champions League tegen Dinamo Kiev. Normaal gesproken komen die wedstrijden te vroeg voor Ronaldo.

Ronaldo raakte eerder deze maand nog in opspraak, omdat hij samen met Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo en Rodrigo Bentancur uit het spelershotel vertrok, terwijl de testuitslagen nog niet binnen waren. Volgens diverse Italiaanse media, zoals Il Messaggero, wilden de gezondheidsautoriteiten van Turijn het vroegtijdig vertrek van het vijftal aangeven bij het gerecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.