Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis toch weer op de bank tegen Italie’

Vanavond speelt het Nederlands elftal in de Nations League tegen Italie. En het ziet ernaar uit dat Steven Berghuis wederom op de bank zal moeten beginnen. Dat concludeerde journalist Valentijn Driessen dinsdagavond.

“Hij hield het in het midden, hij gaf niet ruiterlijk toe dat Berghuis speelt”, aldus de chef voetbal van De Telegraaf. “Wat in de persconferentie vooral opviel was dat De Boer zei dat hij een Plan A en een Plan B had en met de spelers heeft gesproken. Het leek er wel op dat hij zijn oren laat hangen naar het plan dat de spelers graag wilden.”

“En dan denk je dat Berghuis niet gaat spelen en ze een ander systeem gaan spelen”, aldus Driessen. “Bijvoorbeeld met snelheid voorin, want Berghuis is niet de snelste. Misschien Malen en Depay voorin en een ander middenveld, maar hij liet het in het midden en dat was wel opvallend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.