Voetbal4u.com

‘Ajax wil Altay Bayindir halen als vervanger van Onana’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax heeft haar ogen gericht op de Turkse doelman Altay Bayindir. Hij moet Andre Onana gaan opvolgen wanneer hij vertrekt uit Amsterdam. Met name Edwin van der Sar, zelf natuurlijk oud-topdoelman en tegenwoordig directeur in Amsterdam, is onder de indruk van Bayindir, zo klinkt het.

Ajax zou al meerdere wedstrijden van Bayindir, die vorig jaar nog van Ankaragucu overstapte naar Fenerbahçe, bekeken hebben. Zo ook tijdens Turkije O21 versus Engeland O21 deze week. Datzelfde geldt echter voor delegaties van meerdere Engelse topclubs. Er is dus veel concurrentie in de race om de Turk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *