Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Gijp-overvallers wilden ook Kramer beroven’

Rene van der Gijp werd eerder dit jaar na een uitzending van Veronica Inside overvallen. Ze hadden het gemunt op het Rolex-horloge van de analist. Maar doordat Van der Gijp in zijn auto was gestapt kon hij ontsnappen. Zijn auto is namelijk voorzien van veiligheidsglas.

De drie overvallers slaagden er niet in om de ruit met hamers in te slaan waardoor Van der Gijp ontkwam, maar nu blijkt dat de analist niet het enige doelwit was. Althans, dat meldt RTV Rijnmond.

Alhoewel de overvallers ontsnapten, werd de bestuurder van de auto waarmee de daders vluchtten wel aangehouden. Die bestuurder zou ook een tijdje rond hebben gereden bij het huis van Kramer. Alhoewel de bestuurder ontkent dat er plannen waren om de aanvaller te beroven, spreekt een getuige dat tegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.