Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Rafael van der Vaart wil nieuwe tafelgast worden van Veronica Inside’

Er lonkt versterking voor het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Rafael van der Vaart zou graag wel eens willen aanschuiven bij het programma. Dit vertelde hij deze week tegenover presentator Wilfred Genee.

Op dit moment is Van der Vaart geen optie door zijn contract bij de NOS. Op Radio Veronica bevestigde de oud-international deze week dat dit obstakel nog altijd speelt. “Maar ik denk dat ik daar heel goed kan passen”, zo verwijst de voetbalanalist naar de VI-studio.

Met een knipoog voegt Van der Vaart toe: “Als jullie het soms wat netter houden… maar dat terzijde.” Genee heeft al vaker geprobeerd om de oud-Ajacied, die maandagavond nog werd bespot door René van der Gijp, aan tafel te krijgen in de populaire talkshow.

Naast Genee, Johan Derksen en Van der Gijp zijn ook Valentijn Driessen, Jan Boskamp, Hans Kraay jr. en Wim Kieft vaak te zien in de talkshow.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.