Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek gaat linksbuiten spelen bij Manchester United’

Ole Gunnar Solskjaer de trainer van Manchester United is blij met zijn nieuwe speler Donny van de Beek. Hij ziet in hem een speler die op meerdere posities kan spelen en denkt zelfs aan een rol als aanvaller voor hem.

“Hij kan op veel verschillende posities uit de voeten, elke trainer zou graag een speler als Van de Beek in zijn selectie willen hebben,” sprak Solskjaer vol lof uit. “ Donny is een ander type linksbuiten dan Daniel James of Marcus Rashford, maar waarom zou hij niet naar binnen kunnen komen om ruimtes te vinden?”

Tegen Newcastle United ontbreken zaterdag Cavani en Martial, waardoor Van de Beek op speeltijd kan rekenen. Zelfs zou de middenvelder een rol als linksbuiten ook wel zien zitten. Om zo een basisplaats te veroveren.

Volgens The Sun zou Van de Beek een zelfde soort programma volgen, dat Cristiano Ronaldo ook in zijn tijd bij United volgde. Het individuele trainingsprogramma legt de aandacht op het opbouwen van meer spiermassa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.