Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Totale chaos voor Liverpool richting Ajax’

Een drama voor Liverpool. Gisteren raakte aanvoerder Virgil van Dijk zwaar geblesseerd aan zijn knie en het ziet ernaar uit dat ze ook Thiago Alcantara moeten gaan missen voor het duel met Ajax van volgende week.

Van Dijk viel zaterdagmiddag geblesseerd uit in de stadsderby tegen Everton door een onbeholpen actie van doelman Jordan Pickford. Eerder op de avond meldde beIN Sports dat er mogelijk sprake is van een gescheurde kruisband, waardoor de Oranje-aanvoerder zeker zeven tot acht maanden uit de roulatie zou zijn.

Volgens de Liverpool Echo is de exacte diagnose nog niet bekend, maar Van Dijk verliet het ziekenhuis na de MRI-scan op krukken. De club heeft intern al laten doorschemeren dat het er niet goed uit lijkt te zien. Een lange absentie ligt dan ook voor de hand.

Ondertussen heeft ook teamgenoot Thiago zorgen. De Spanjaard werd getroffen door een charge van Everton-aanvaller Richarlison en hoewel hij het duel uitspeelde, klaagde ook hij over knieklachten. De van Bayern München afkomsitge middenvelder is daardoor een groot vraagteken voor Ajax-uit, zo weet de Liverpool Echo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.