Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil Liverpool declasseren net zoals ze deden tegen Real Madrid’

Vanavond een prachtige affiche in de Champions League. Ajax ontvangt dan Liverpool in eigen huis. Ruud Gullit denkt dat de Amsterdammers blij zijn met deze tegenstander. Hij kan zich nog een geweldige wedstrijd in Bernabéu tegen Real Madrid herinneren en denkt dat de ploeg van Erik ten Hag dat opnieuw nastreeft.

Ajax heeft loodzwaar geloot in de Champions League (ook Atalanta Bergamo en FC Midtjylland zitten bij Ajax in de poule), maar Gullit denkt dat de Amsterdammers daar juist op hoopten. “Ajax was erg blij met de loting, omdat ze zich willen meten met de besten, dus voor hen is het een goede loting”, zegt Gullit op de clubsite van Liverpool.

“Er staat een nieuw team omdat ze weer veel spelers verkocht hebben”, zegt Gullit. “Ze houden ervan om tegen een team te spelen dat ook graag wil voetballen, want ze hebben moeite met tegenstanders die met veel man achter de bal staan en compact spelen. Ik weet nog dat Ajax tegen Real Madrid speelde en ze volledig declasseerden. Dat willen ze opnieuw doen tegen Liverpool.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.