Voetbal4u.com

Champions League ‘Ten Hag vindt ideale middenveld en zet Tadic in de spits’

Vanavond staat de kraker tussen Ajax en Liverpool op het programma. Het Algemeen Dagblad verwacht dat trainer Erik ten Hag zal gaan kiezen voor Dusan Tadic in de punt van de aanval.

Mede door de wijze waarop Liverpool druk zet lijkt de coach voor Tadic in de spits te gaan kiezen. Daardoor zitten Lassina Traoré en Zakaria Labyad, die in de voorbije wedstrijden de rol van diepste aanvaller op zich namen, woensdagavond tijdens het eerste groepsduel van de Champions League dit seizoen op de bank.

Daarnaast kiest Ten Hag voor hetzelfde middenveld als afgelopen zondagmiddag tegen SC Heerenveen, verwacht het AD. Dat betekent dat Ajax met ‘de punt naar achteren’ gaat spelen en dat Davy Klaassen als nummer zes zal optreden. Mohammed Kudus en Ryan Gravenberch zijn de aanvallend ingestelde middenvelders.

Voorin is er vanwege het doorschuiven van Tadic naar de spits een plekje vrij gekomen voor Quincy Promes, die waarschijnlijk op zijn oude vertrouwde positie als linksbuiten gaan spelen. David Neres zal zijn Braziliaanse collega Antony, die om onduidelijke redenen niet mee kan spelen, vervangen als rechtsbuiten.

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Kudus, Gravenberch; Neres, Tadic, Promes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.