Voetbal4u.com

Eredivisie Braziliaan Antony is weer in training bij Ajax

Antony is alweer in training bij Ajax. Hij was er tegen Liverpool niet bij omdat hij niet wedstrijdfit zou zijn geweest. Er gingen geruchten dat Antony besmet zou zijn met het coronavirus, al deed Ajax daar verder geen uitspraken over.

Antony loopt vrijdagmiddag samen met landgenoot David Neres het trainingsveld op en lijkt weinig last te hebben van eventuele fysieke ongemakken. Goed nieuws voor Ajax, dat zaterdagmiddag om 16.30 uur aftrapt tegen VVV en volgende week dinsdag alweer de volgende Champions League-wedstrijd speelt. In Italië wacht dan het Atalanta Bergamo van Hans Hateboer en Marten de Roon.

Door de nederlaag tegen Liverpool staat er voor Ajax meteen druk op tegen Atalanta. Mocht deze wedstrijd ook verloren worden, dan wordt het een hels karwei om te overwinteren in de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.