Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donyell Malen kan zeer verrassende transfer gaan maken’

PSV-aanvaller Donyell Malen zou een opvallende transfer kunnen gaan. Hij vertrok namelijk drie jaar geleden bij Arsenal en die club zou hem nu weer willen terughalen.

In 2017 verkocht Arsenal de spits voor zo’n zes ton aan PSV, waar hij inmiddels onomstreden is als spits. De oud-Ajacied kon in Londen niet op voldoende steun rekenen van de beleidsbepalers en dus stemde men in met een definitief afscheid. Daar zou men nu dus spijt van hebben.

De goede ontwikkeling van Malen is ook bij Arsenal opgemerkt. Volgens The Sun zou manager Mikel Arteta hem een nieuwe kans willen geven in Engeland. Bij een gebrek aan doelpunten zou men zelfs al een bod in januari in overweging willen nemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.