Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Frenkie de Jong brengt wederom een groot offer bij Barcelona’

Onlangs tekende Frenkie de Jong een nieuw contract bij FC Barcelona. En des te opvallender is dat hij net als vorig jaar akkoord is gegaan met een salarisverlaging.

Na het Champions League-duel met Ferencváros onthulde FC Barcelona dat De Jong een nieuw contract heeft getekend. De Nederlander is akkoord gegaan met een lager salaris met als voorwaarde dat dit in de toekomst gecompenseerd zal worden. Volgens SPORT gaat het om dertig procent minder salaris om de club door de coronacrisis heen te loodsen.

Ook doelman Marc-André ter Stegen en Clément Lenglet hebben dertig procent ingeleverd. In het geval van Gerard Piqué gaat het zelfs om vijftig procent voor de rest van het seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.