Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen zit niet voor zijn plezier bij Veronica Inside

Het was even beven voor de fans van Veronica Inside maar het programma bleef uiteindelijk toch op de buis inclusief Johan Derksen. Toch had de analist er liever niet meer gezeten.

“Ik was daar niet opnieuw gaan zitten, als John de Mol niet met het contract gewapperd had”, bevestigde Derksen donderdagavond bij Jinek. De voetbalanalist citeert Talpa-baas John de Mol, die hem belde na de ophef. “‘Twee jaar geleden hebben we een 4-jarig contract gemaakt, toen vond je Wilfred Genee een geweldige klootzak al. Dat kan nu nooit een reden zijn om op te stappen. Ik raad je aan om niet naar de rechter te stappen, want: je wint het niet.'”

Derksen: “Ik begreep best, wij halen 15 tot 17 miljoen binnen aan commercials binnen op jaarbasis, dat laat hij niet weglopen.” Daar voegt hij aan toe: “Ik vind het heel vervelend dat ik er nog zit. Maar die strijd moet je niet voeren over de rug van de kijker. Je moet niet sikkeneurig gaan zitten zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.