Voetbal4u.com

Champions League Atalanta krijgt flinke domper te verwerken in aanloop naar Ajax

Slecht nieuws voor Atalanta Bergamo. Waar eerder al de laatste twee competitieduels verloren werden is de kans nu ook groot dat ze het enige tijd zonder Marten de Roon zullen moeten doen. Hij heeft tijdens Atalanta Bergamo – Sampdoria een blessure opgelopen.

Dat melden Tuttomercatoweb en Calciomercato. De Roon heeft zaterdag een liesblessure opgelopen en werd na 63 minuten gewisseld. Hij traint niet mee met zijn teamgenoten en zal worden onderzocht.

Maandag wordt waarschijnlijk meer duidelijk over de blessure van De Roon. Trainer Gian Piero Gasperini geeft maandagmiddag een persconferentie, waar ook Hans Hateboer bij aanwezig zal zijn. Ook Ajax-trainer Erik ten Hag staat de pers te woord.

Het wegvallen van De Roon zou een grote tegenvaller zijn voor Atalanta, de middenvelder miste dit seizoen nog geen wedstrijd. Mocht hij wel aan de aftrap verschijnen, dan gaat hij zijn vierde wedstrijd in tien dagen spelen. Vorige week woensdag speelde De Roon ook negentig minuten in de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen FC Midtjylland (0-4).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.