Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Lionel Messi wil transfervrij vertrekken na nederlaag in Clasico’

Lionel Messi leek in de eerste weken van de nieuwe competitie weer een beetje opgeleefd te zijn bij Barcelona maar de 1-3 nederlaag gisteren tegen Real Madrid lijkt zand in de motor gestrooid te hebben. Hij lijkt dan ook voor een transfervrij vertrek te gaan kiezen.

Volgens de Spaanse roddelmedia (waaronder Don Balón) is de Argentijnse superster tot de conclusie gekomen dat de klad er nog steeds in zit bij de Catalanen. Hij ziet de huidige selectie van Barça geen hoofdprijzen pakken en is naar verluidt van plan om gratis en voor niets de deur uit te lopen…

Messi heeft al verschillende aanbiedingen gekregen, bijvoorbeeld van het Franse Paris Saint-Germain en het Italiaanse Juventus. Naar alle waarschijnlijkheid wordt het Engelse Manchester City echter de nieuwe werkgever van de aanvaller.

Dat heeft te maken met de aanwezigheid van coach Josep Guardiola, maar zeker óók met het contract dat hij kan ondertekenen in het Etihad Stadium. City Football Group biedt hem namelijk een gepeperde verbintenis voor vijf jaar, waarbij hij zijn carrière af zou kunnen sluiten bij ‘satellietclub’ New York City FC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.