Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Frank de Boer voegt opvallende speler toe aan Oranje-selectie

Frank de Boer heeft de voorselectie naar buiten gebracht voor de komende interlands van het Nederlands elftal. En daar staat nogal een opvallende naam op.

OnsOranje.nl schrijft: “De voorlopige Oranjeselectie van bondscoach Frank de Boer voor de oefenwedstrijd tegen Spanje en de UEFA Nations League-duels met Bosnië en Herzegovina en Polen telt 34 spelers. Eén van hen is Daley Sinkgraven (Bayer 04 Leverkusen), die zijn naam nog niet eerder zag opgenomen in de (voor)selectie van het Nederlands elftal.”

Oranje speelt in november drie interlands. Opnieuw begint het elftal met een oefenwedstrijd, ditmaal op de elfde tegen Spanje. Vervolgens wacht het team van De Boer de ontknoping in de Nations League met optredens tegen Bosnië-Herzegovina (15e) en Polen (18e).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.