Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona meldt zich bij PSV bij afketsen Depay-transfer’

FC Barcelona wil zich deze winter graag gaan versterken met Memphis Depay maar mocht deze transfer niet doorgaan dan schakelen ze door naar PSV. Volgens het medium El Mundo Deportivo komt dan namelijk Donyell Malen in beeld.

Ronald Koeman verklaarde onlangs in een interview met het Algemeen Dagblad de interesse in Memphis. “Hij is sterk, dynamisch, en kan zowel in de spits als vanaf de linkerkant spelen. Ik heb hem vooraf natuurlijk gesproken over mijn ideeën. In principe lag alles klaar, maar door de regels van La Liga wisten we dat we éérst een speler moesten verkopen”, zei de Barça-trainer, die hoopt Memphis in januari alsnog te kunnen begroeten.

Barça zou al akkoord zijn met zowel Lyon als de aanvaller, die door zijn aflopende contract bepaald niet de hoofdprijs moet kosten. De vermeende interesse in Malen is dan ook enigszins opvallend. De 21-jarige PSV’er ligt nog tot medio 2024 vast in het Philips Stadion, waardoor de Eindhovenaren het onderste uit de kan kunnen halen. Wel liggen zijn salariseisen vermoedelijk een stuk lager. En juist het salarishuis van Barça puilt uit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.