Voetbal4u.com

Engeland Pickford huurt bodyguards in na blesseren Virgil van Dijk

Everton-doelman Jordan Pickford wordt met de dood bedreigd door supporters van Liverpool. Ze nemen hem de actie op Virgil van Dijk zeer kwalijk waardoor hij zwaar geblesseerd raakte. De Daily Mail meldt dat de Everton-goalie bodyguards heeft ingehuurd om zichzelf en zijn vrouw te beschermen.

Uit angst voor hooligans heeft hij nu een ‘ring van staal’ rond zijn familie aangebracht, zo schrijft de boulevardkrant. “Jordan is geschokt door het aantal bedreigingen dat hij heeft ontvangen. Hij is vastberaden om zijn familie veilig te houden”, laat een bron weten.

Pickford heeft een beveiligingsbedrijf ingeschakeld om hem en zijn gezin te beschermen. Afgelopen week hebben beveiligers zijn huis in Cheshire bewaakt, waar Pickford woont met zijn vrouw Megan en zoon van een jaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.