Voetbal4u.com

Champions League Woedende Cristiano Ronaldo: ‘Die PCR-test is bullshit!’

Volgens de meest recente test is Cristiano Ronaldo nog steeds besmet met het coronavirus. Dit is een flinke domper voor de Portugese superster want daardoor mist hij het Champions League-treffen met Barcelona vanavond.

Ronaldo is duidelijk niet gelukkig met het hele gebeuren rondom zijn besmetting, zo blijkt uit een post van de 35-jarige spits op Instagram.

“Ik voel me goed en gezond”, schrijft Ronaldo woensdag als tekst bij een foto van hemzelf op Instagram. Om daarna uiting te geven aan zijn gevoelens: “PCR IS BULLSHIT.” De reacties zijn overigens weer snel verwijderd door Ronaldo. Met deze uitspraak doelt de sterspeler van Juventus evenwel op de pcr-test die dinsdagavond bij hem werd afgenomen. Bij een dergelijke moleculaire test wordt keel- en neusslijm afgenomen en naar een laboratorium verzonden. Hier wordt dan gekeken of het coronavirus nog in het slijm aanwezig is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.