Voetbal4u.com

Eredivisie ADO-doelman scoort magistraal: “Ik was net Ronaldo, zo hoog kwam ik”

ADO-doelman Luuk Koopmans was gisteren de grote man voor zijn club. In de blessuretijd van het duel tegen Sparta bracht hij hoogstpersoonlijk met een kopbal zijn team op een 1-1 stand. Dit zorgde voor een verlenging die uiteindelijk gewonnen werd door de Hagenezen.

Nadat Koopmans zichzelf terug zag, was ook hij onder de indruk. “Ik zag net een foto… Ik leek wel Cristiano Ronaldo, zo hoog kwam ik”, aldus de lachende doelman in gesprek met FOX Sports Vandaag. Uit een corner kopte de mee naar voren gestormde Koopmans de bal via de binnenkant van de paal in de kruising. Daarmee hielp hij ADO aan de 1-1, nadat Danzell Gravenberch de Spartanen al op voorsprong had geschoten.

Na afloop van de wedstrijd kon de 26-jarige sluitpost zijn geluk niet op. “Dit gebeurt je waarschijnlijk maar een keer in je carrière. De bal zat er aardig in.” Met zijn goal deed Koopmans denken aan Martin Hansen, die vijf jaar geleden met een hakbal voor een ware sensatie zorgde tegen PSV. Koopmans hoefde niet te twijfelen welke goal mooier was. “Ja, die van mij natuurlijk”, lachte het goudhaantje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.