Voetbal4u.com

Champions League Barcelona provoceert Cristiano Ronaldo na zege

FC Barcelona wist gisteren verrassend met 0-2 te winnen van Juventus in de Champions League. Lionel Messi tekende in de slotfase van het duel middels een penalty voor de 0-2. Een reden voor Barca om de tegenstander een beetje uit te dagen.

Cristiano Ronaldo was niet van de partij wegens een positieve coronatest en zo zagen de voetbalfans geen strijd Messi-Ronaldo, de beste spelers van de afgelopen 15 jaar, in Turijn. De discussie over wie de beste is, loopt nog altijd.

Barcelona prikkelde Juve en CR7 met een tweet. “We zijn blij dat jullie de G.O.A.T. (greatest of all time, red.) vanavond aan het werk konden zien op jullie veld”, met daarbij een foto van Messi. Een duidelijke sneer naar Ronaldo, die afgelopen weekend nog ‘siiii’ postte na de zege van zijn ex-team Real Madrid bij Barça. Juve reageerde al. “Jullie zochten het wellicht op in het verkeerde woordenboek. We zullen het juiste meebrengen naar Camp Nou.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.