Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet Jorgensen definitief afschrijven’

Het is druk in de ziekenboeg van Feyenoord. En dit weekend kwam daar Nicolai Jorgensen voor de zoveelste keer weer bij. Nu met een blessure aan zijn lies.

“Hij is natuurlijk niet expres steeds weer geblesseerd, maar feit is wel dat Feyenoord niet zo gek veel heeft aan Jörgensen”, schrijft journalist Tom Knipping in de Voetbal International. “Tijdens zijn carrière had de 29-jarige Deen één jaar waarin hij vaker dn vijftien keer scoorde en alles op zijn plek viel.”

“Feyenoord werd destijds kampioen. Inmiddels zijn we ruim drie jaar verder en achteraf lijkt het seizoen 2016/17 de uitzondering op de regel. Hoelang blijft Feyenoord nog hopen op deze wispelturige en blessuregevoelige spits?”, vraagt Knipping zich tot slot af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.