Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid gaat zich melden voor basisklant Ajax’

Afgelopen jaar zat Real Madrid een hele tijd achter Donny van de Beek aan maar hij koos uiteindelijk voor een contract bij Manchester United. En nu hebben ze weer een speler van de Amsterdammers op de korrel. Het gaat om middenvelder Ryan Gravenberch.

Volgens Defensa Central heeft de Spaanse topclub een jaar geleden een lijstje met interessante talenten samengesteld en slechts één daarvan zou nog altijd in het vizier zijn, namelijk de middenvelder van Ajax.

De Madrilenen kunnen zich goed vinden in de vergelijking met Paul Pogba. De United-middenvelder is al langere tijd een droomaankoop voor coach Zinedine Zidane, maar Real zou Gravenberch interessanter vinden met het oog op zijn leeftijd. Zijn huidige ontwikkeling vergroot de Spaanse aandacht zelfs alleen maar.

Of Real Madrid daadwerkelijk een poging gaat ondernemen is onzeker. De coronacrisis zal ook in 2021 leidend zijn wat het aan- en verkoopbeleid betreft, maar Gravenberch zou in elk geval serieus overwogen worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.