Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Matthijs de Ligt moet Gerard Pique opvolgen bij Barcelona’

Er is veel onduidelijk bij FC Barcelona. Zeker nu voorzitter Bartomeu de club heeft verlaten. De nieuwe voorzitter zal waarschijnlijk nieuwe spelers willen gaan halen en de naam van Matthijs de Ligt staat hiervoor hoog op het lijstje.

Het medium Don Balon schrijft dat ‘De Ligt spijt heeft van zijn keuze om Juventus vorig jaar boven Barça te verkiezen, maar dat hij dat komend jaar recht kan zetten door alsnog in Camp Nou te tekenen’. Bij de Catalanen bereid men zich alvast voor op het afscheid van de 34-jarige Gérard Pique, De Ligt wordt gezien als een echte Barça-speler.

Dat geldt níét voor Samuel Umtiti, die weg moet/mag. Verder vertrouwt de club ook nog niet volledig op Clement Lenglet, die het wel naar behoren doet, maar nog te vaak fatale fouten maakt. Voor jongeling Ronald Araujo is er ondanks zijn potentie nog te veel werk aan de winkel om Piqué al op te kunnen volgen, zo klinkt het. De Spaanse site rept over een bod van 70 miljoen euro op De Ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.