Voetbal4u.com

Eredivisie PSV-trainer: ‘De KNVB begrijpt niets van voetbal’

PSV-trainer Roger Schmidt heeft via Fox Sports hard uitgehaald naar de KNVB. Onze situatie is heel speciaal. Bij de laatste vier wedstrijden hadden we steeds minstens twee nieuwe besmettingen”, aldus Schmidt.

“Morgen hebben we weer een nieuwe test en dat weet iedereen, ook de voetbalbond. Ze zeggen dat we nog steeds genoeg spelers hebben. Elke drie dagen spelen. Ik denk dat ze niets van voetbal begrijpen. Ze hadden 17 uur nodig om te beslissen dat wij moesten spelen.”

Schmidt ging verder: “Ze weten echt helemaal niets van voetbal en weten helemaal niets van hoe je een ploeg voorbereidt. Ze zitten zelf thuis en nemen een beslissing volgens hun regels, maar die regels kloppen niet. Ze geven niets om onze situatie en om de gezondheid van onze spelers en stafleden. Maar we gaan ons best doen vanmiddag en hopen de wedstrijd te winnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.