Voetbal4u.com

Eredivisie Wenger: ‘Ajax is te te licht en onvolwassen voor de Champions League’

Arsene Wenger heeft de eerste twee wedstrijden van Ajax in de Champions League met grote interesse bekeken. De Amsterdammers verloren met 0-1 van Liverpool en speelde 2-2 gelijk tegen Atalanta Bergamo.

De voormalige coach van Arsenal vertelt aan de NOS: “Ik heb pas Ajax – Liverpool in de Champions League gezien. Daar kijk ik graag naar. Ze hebben het van hen bekende voetbal ontwikkeld. Maar ze zijn nog te weinig volwassen, te jong, te licht om echt iets te kunnen betekenen in de Champions League.”

Daar voegt Wenger wel aan toe: “Je ziet de wel de potentie. Wat ik altijd mooi vind van Nederland is het zoeken naar een intelligente oplossing, een dieptepass. En de ontwikkeling van het samenspel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.