Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Real Madrid en Dortmund akkoord over monstertransfer’

Volgens het Spaanse medium AS hebben Real Madrid en Borussia Dortmund een akkoord bereikt over een toekomstige transfer van Erling Braut Haaland. In 2022 zou de Noorse scherpschutter de overstap moeten gaan maken.

Voetbal International schrijft: “AS is in de transferpolitiek van Real Madrid gedoken. Het doelwit voor de lange termijn: Erling Haaland, de spits die furore maakt bij Borussia Dortmund. De Noorse doelpuntenmaker pur sang prijkt op de cover.”

“Volgens de Madrileense krant zou er een akkoord zijn met Dortmund om Haaland in 2022 over te nemen. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou daar een rol in gespeeld hebben. Martin Ødegaard zou ook in de transferklapper figureren. Aan hem de taak zijn landgenoot te overtuigen van de keuze voor De Koninklijke”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.