Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars wil Sebastián Cordova alsnog naar Ajax halen’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax hoopt in de toekomst dan de club zich alsnog gaat versterken met Sebastián Cordova. Volgens El Gol Digital en Calciomercato.it is er wel sprake van serieuze concurrentie.

Ajax en Cordova zijn al vaker aan elkaar gelinkt. Er werd in eerder stadium zelfs een akkoord geclaimd, maar voor zover bekend was dat loos alarm. Maar in de buitenlandse media klinkt nu dus het bericht dat Ajax nog altijd serieus aan de 23-jarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler denkt.

Het medium claimt eveneens interesse van AC Milan en Real Betis. Laatstgenoemde club wist eerder Diego Lainez voor de neus van Ajax weg te kapen bij Club América uit Mexico. Om die reden worden de Spanjaarden opnieuw als topfavoriet gezien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.