Voetbal4u.com

Duitsland ‘Bayern Munchen wil Joshua Zirkzee alsnog gaan verhuren’

Joshua Zirkzee mocht deze zomer verhuurd worden door Bayern Munchen maar tot een nieuwe club kwam het niet. Koln en Feyenoord waren voor hem in de markt en die komen in de winter alsnog voor hem terug. Dit weet het medium BILD te melden.

Bayern hoopt dat de aanvaller door een verhuurperiode ervaring op kan doen op het hoogste niveau. Köln probeerde Zirkzee in de zomer al naar het RheinEnergieStadion te halen, maar daar wilde Bayern niet aan meewerken. Köln heeft alle mogelijke moeite om het net te vinden dit seizoen: in zeven wedstrijden werden er zeven doelpunten gemaakt.

Feyenoord onderzocht de afgelopen transferperiode de mogelijkheid om Zirkzee op huurbasis weg te plukken bij Bayern, maar die deal ging uiteindelijk ook niet door. De Nederlander wacht nog op zijn eerste treffer van dit seizoen bij de koploper van de Bundesliga. Hij speelde tot nu toe in drie Bundesliga-duels mee en heeft de Poolse superspits Robert Lewandowski voor zich in München.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.