Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt staat voor rentree bij Juventus

Matthijs de Ligt heeft groenlicht gekregen om na de interlandperiode weer te gaan spelen voor Juventus. Waarschijnlijk is hij er de volgende competitiewedstrijd tegen Cagliari al bij.

De 21-jarige centrale verdediger herstelt volgens schema van zijn schouderblessure en kan op 21 november tegen Cagliari voor het eerst sinds maanden weer zijn opwachting gaan maken voor De Oude Dame, meldt Football Italia. Goed nieuws voor Juventus-trainer Andrea Pirlo, die zijn aanvoerder Giorgio Chiellini nog zeker een maand moet missen centraal achterin.

De Ligt stond na zijn succesvolle operatie aan zijn schouder in augustus ruim drie maanden buitenspel en miste daardoor de seizoenstart van Juventus én de Nations League-wedstrijden met het Nederlands Elftal. De Ligt traint al weer een aantal weken mee met de selectie van Juventus om helemaal wedstrijdfit te raken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.