Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres gaat in de winterstop naar Napoli’

Ajax-flitser David Neres zou zijn carriere kunnen voortzetten bij het Italiaanse Napoli. Die weet het medium Calciomercato te melden.

Ook Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain zouden de Ajacied op de korrel hebben, maar aan zijn komst hangt wel een prijskaartje vast. Naar verluidt denkt Ajax 30 à 35 miljoen euro te kunnen verdienen aan een deal voor de aanvaller.

Neres dacht na het succesvolle seizoen 2018-2019 al een transfer te maken, maar besloot uiteindelijk om nog een jaar te blijven. Door blessureleed ketste een overgang afgelopen zomer alsnog af. Inmiddels is Neres weer fit, maar een vaste basisplaats heeft hij nog niet.

Ajax zal naar verwachting liever geen (potentiële) basisspelers willen verkopen in januari. Het is alleen onzeker of dat ook geldt voor Neres met de eerdere afspraak in het achterhoofd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.